BEZOEK AAN HET CODAGEX XPERIENCE CENTER

Vandaag waren we in het Codagex Xperience Center en we hebben onze ogen uitgekeken. Wat een prachtige fietsen hebben we gezien van Colnago en Niner. Wij gingen hierheen om de nieuwe 2020 modellen te bekijken… en te bestellen natuurlijk! Binnenkort in de winkel!!

Codagex is de officiële en exclusieve distributeur van 25 topmerken op fietsgebied. Codagex streeft naar het leveren van een synergie tussen mens en fiets. En wij zeggen dat ze dit heel goed lukt, want alle producten zijn van topkwaliteit en uniek.

2020 modellen

We hebben een heleboel prachtige fietsen gezien. De nieuwe kleuren voor de Colnago C64 bijvoorbeeld, maar ook de geweldige nieuwe Colnago V3Rs. Nieuwe technieken maken deze fiets nog meer aerodynamische en lichter dan zijn voorgangers. En het comfortmodel, de CLX, met nieuwe kleuren laat zien dat kleuren veel bepalen op een frame. En het snelste frame van Colnago, de Concept, mag niet ontbreken. Dit blijft een krachtpatser.

Over de nieuwe Niners blijven we praten, wat een pareltjes zitten daartussen. Mooie kleuren, snelle frames, unieke ontwerpen en leuke gadgets. We kunnen niet wachten tot we dit in de winkel hebben staan en jullie kunnen laten zien. Gravelbikes, hardtails en full suspensions. Super strakke carbon en aluminium frames met hoge kwaliteit onderdelen. Pedal, damn it!

Bekijk hieronder een kleine sneak preview van wat wij hebben gezien. We houden jullie via social media graag op de hoogte als de eerste modellen binnen zijn om te bekijken!