TROY LEE S-WORKS EPIC

De snelste! De Sterkste!

Van top tot teen ziet dit frame er snel uit. Natuurlijk, talloze raceoverwinningen over de hele wereld getuigen van hoe verdomd snel de S-Works Epic echt is, maar weet je, het doet nooit pijn om er mooi uit te zien. De kern van dit alles is het S-Works FACT 12r carbon frame – een chassis dat de beste combinatie van stijfheid, sterkte en lichtgewicht biedt. Deze fiets is echter niet alleen snel, maar ook een van de meest bekwame cross-country machines in het wereldbekercircuit, met een geometrie die is ontworpen om je de meest technische trails op snelheid en met volledige controle te laten uitvoeren.

Beperkte Oplage

Uniek en limited edition frame. Daar begon het een paar maanden geleden allemaal mee toen Specialized dit frame aankondigde. Gemaakt door de bekende Troy Lee Designs. Troy Lee was een professionele motorcrosser in de jaren 80. In zijn motorcross jaren is hij begonnen met het ontwerpen van motorhelmen voor zijn vrienden. Nu enkele jaren later is Troy Lee Designs een groot en bekend merk (vooral in Amerika) op het gebied van motorcross en mountainbikes.

Nieuw, nieuwer, nieuwst

Specialized zou Specialized niet zijn als ze niet met iets unieks zouden komen. Want ineens was daar, het geweldige nieuws, dat er een S-Works Troy Lee frame onze kant op zou komen. Hier werden we zelf een beetje hebberig van en konden dan ook niet wachten om deze zo snel mogelijk op te bouwen. Het geluk was daar dat wij als één van de eersten in Nederland de super snelle Sram Eagle AXS schakelgroep mochten ontvangen. En je raadt het al… deze hebben we gemonteerd. Inclusief de bijpassende voorvork en Roval wielen voor dit frame is deze he-le-maal af!

Verder hebben we de Epic voorzien van Sram Level Ultimate remsystemen, S-Works carbon zadelpen en is die standaard uitgevoerd met 100mm Brain-systeem demping.
Bekijk de foto’s, geniet en deel ze vooral met je fietsmaten!

P.S. deze compleet opgebouwde S-works is verkocht. Maar niet getreurd. We hebben nog een Troy Lee Designs S-Works Epic frame. Kom je een kijkje nemen?

Troy Lee Design Specialized S-WorksTroy Lee Design Specialized S-WorksTroy Lee Design Specialized S-WorksTroy Lee Design Specialized S-WorksTroy Lee Design Specialized S-WorksTroy Lee Design Specialized S-Works