CARBONREPARATIE

Egbert Egberts Fietsen is servicepartner van het carbonreparatiebedrijf New Carbon. 
De specialisten van Egbert Egberts fietsen kunnen vanuit de winkel een beschadigd carbon mountainbike- of raceframe goed beoordelen en een passend reparatievoorstel aanbieden.

Carbonreparatie 
Carbonreparatie is de aangewezen mogelijkheid om een beschadigd carbonframe weer op de weg te krijgen. Dankzij een carbonreparatie zal het frame zijn originele stijfheid weer terugkrijben. Wij kunnen zelfs garanderen dat na reparatie een carbonbreuk niet terug zal keren. De eigenaar zal dan ook weer met een veilig gevoel van zijn fiets kunnen genieten. De carbonreparatie wordt afgewerkt met een nette lak.

New Carbon gebruikt een oven en vacuümtechniek tijdens het reparatieproces. Dit garandeert een perfect uitgeharde carbonreparatie zonder luchtkamertjes.

Een carbonfiets laten repareren 
Als u carbonschade heeft dan kunt u het beste even naar de winkel komen. Indien u direct een reparatieprijs wenst te ontvangen kunt u terecht op www.carbon-reparatie.nl. Vervolgens kunt u op de contactpagina aangeven dat u het frame wilt brengen bij Egbert Egberts in Borger.